18 Şubat 2012 Cumartesi

TAVSİYE WEB SİTELERİ


sizler için faydalı olacağını düşündüğümüz ve seçtiğimiz bazı web site adreslerinin bazıları Aşağıdan bakabilirsiniz..


Sorularla İslamiyet

Hergün onbinlerce insanın imanı konularda sorularının cevaplarını bulduğu dünyanın her tarafından geniş bir ziyaretçi kitlesi bulunan ve kendi alanında en geniş ziyaretçi kitlesine sahip olan site.

http://www.sorularlaislamiyet.com





Questions on Islam

Sorularla İslamiyet sitemizin İngilizcesi. Başta Amerika ve İngiltere olmak üzere dünyanın dört bir tarafından hergün binlerce insanın sorularının cevaplarını bulduğu site.






İslam Voprosi

Sorularla İslamiyet sitemizin Rusça. Başta Rusya ve Türk Cumhuriyetleri olmak üzere dünyanın dört bir tarafından ana dili Rusça olanların sorularının cevaplarını bulduğu site.



Suallarla İslam

Sorularla İslamiyet sitemizin Azericesi.Azerbaycan ve diğer Türk Cumhuriyetlerine hizmet veren ve hergün yüzlerce insanın sorularının cevaplarını bulduğu  site.



Fragen an den Islam

Sorularla İslamiyet sitemizin AlmancaBaşta Almanya ve bazı Avrupa ülkeleri olmak üzere hergün yüzlerce insanın sorularının cevaplarını bulduğu  site.






Kuran-i Kerim

Hergün binlerce insana hizmet veren ve kendi alanındaki en geniş ziyaretçi kitlesine sahip olan Kuranikerim.org sitesi, Kur'an-ı Kerim'i okuma, anlama, öğrenme ve araştırma bölümleri, Kur'an hakkında soru - cevaplar ve makaleleri içermektedir.



Resulullah

Peygamber Efendimiz'in (ASM) mübarek hayatı, sözleri, duaları, mu'cizeleri ile birlikte Peygambere Efendimizle ilgili yazılan makaleler ve soru-cevapları içeren bir  site.







İlme Davet

Bu sitemizde başta iman hakikatleri olmak üzere tefsir, hadis, Risale-i Nur, fıkıh, akaid ve birçok ilmî konulara yer verilmektedir. Ayrıca birçok metnin sesi ve videosu da hazırlanıp metinlerle beraber ziyaretçilerin istifadesine sunulmuştur. 



Sorularla Evrim

Yaratılış ve Evrim Teorilerini bilimsel olarak değerlendiren,  bilimsel ve mantıksal olarak Evrim Kuramını çürütüp, yaratılışı ispatlayan  site.




Islam Answering

İslamiyete ilgi duyan gayr-i müslimleri, yeni müslüman olan veya zaten müslüman olup islamiyetin esasları ile ilgili derinlemesine bilgi ihtiyacı olan insanları aydınlatmak amacıyla hizmet veren ingilizce site.



Vaprosi Islam

Sorularla İslamiyet sitemizin Bulgarcası. Ana dili Bulgarca olanların sorularının cevaplarını bulduğu  site.



Viden om Islam

Sorularla İslamiyet sitemizin Danimarkacası. Ana dili Danimarkaca olanların sorularının cevaplarını bulduğu  site.





Vragen en Islam

Sorularla İslamiyet sitemizin Hollandacası. Ana dili Hollandaca olanların sorularının cevaplarını bulduğu  site.



Wenda islam

Sorularlaislamiyet.com sitesinin çince versiyonudur. 1.5 milyar konuşanı olan çince lisanıyle yayın yapan  site.




İçerik Hakkındaki Yorumlarınızı Bekliyoruz..Efendim..
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder